Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj janë martuar më 2019, e zbulojnë vetëm sot

Prishtinë | 17 Maj 2022 | 21:33 | Nga Ekonomia Online

Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj janë një nga çiftet më të pëlqyera të showbizit, por jetën tyre private preferojnë ta ruajnë larg nga sytë e publikut. Dhe këtë e kanë arritur më së miri pasi kanë që nga vitit 2019 të martuar dhe tani tre vjet më vonë e zbuluan këtë fakt.

Martohen Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj

Çifti publikuan dy fotografi të veshur nuse e dhëndër ku shkruajnë: “Zoti dhe Zonja Prelvukaj, të martuar që nga viti 2019”.

Kujtojmë që Eni dhe Genci janë edhe në pritje të fëmijës së parë.

Martohen Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj
Martohen Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj
Martohen Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj
Martohen Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj
Martohen Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj
Martohen Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj

Të ngjashme