Që të mos i përngjajë nënës që e braktisi, shpenzoi 60 mijë euro

Prishtinë | 03 Gus 2016 | 08:43 | Nga

Një vajzë e varur nga operacionet plastike thotë që nuk do të ndalojë të hyjë nën thikë, pa marrë parasysh rreziqet, derisa të mos i ngjajë aspak nënës së saj që e braktisi.

Star, 30 vjeçare, nga Birmingham, tashmë ka shpenzuar 60.000 euro në operacione plastike duke përfshirë implantet në faqe, gjoks dhe mbushje në buzë.

Edhe operacioni i dështuar në hundë, që e la duke luftuar për frymëmarrje, nuk ka qenë i mjaftueshëm, për ta shtyrë atë që të ndalojë procedurat kozmetike.

Kështu dukej ajo para operacioneve:

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme