Megjithatë, ajo që çudit më shumë është se do ta falte tradhtinë: “Po, ai që fal është i madh”, – iu përgjigj Roberti pyetjes nëse do e falte tradhtinë. Por nëse do i duhej ta ndërronte Norën me ndonjë personazh publik, ai thotë me ironi: “Me Sabri Fajzullahun”.

Siç dihet, Roberti dhe Sabriu kanë bashkëpunuar për shumë vite bashkë dhe vetëm disa muaj më parë janë ndarë për t’u marrë secili me projektet e veta single.