Kurti uron Genc Nimanbegun: Gëzuar për suksesin tuaj të merituar

Prishtinë | 30 Maj 2024 | 12:06 | Nga Ekonomia Online

Kryeministri Albin Kurti ka uruar kryetarin e ri të Ulqinit,  Genci Nimanbegu me rastin e zgjedhjes së tij në krye të kësaj komune.

Kurti  ka shprehur kënaqësi dhe besim të plotë tek ai si kryetar i ri i Ulqinit deri sa e uroi për një mandat të frytshëm demokratik e progresist.

“Urim për kryetarin e ri të Ulqinit, z. Genci Nimanbegu

Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror.

Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë deputet dhe nënkryetar i Kuvendit në Mal të Zi. Ai ka një përvojë të gjatë në politikë që do t’i shërbejë shumë në detyrën e re për arritje dhe rezultate të mëtejme.

Me kënaqësi dhe besim të plotë tek ai si kryetar i ri i Ulqinit, e uroj Gencin për një mandat të frytshëm demokratik e progresist!

Gëzuar për suksesin tuaj të merituar z. Nimanbegu.”, ka shkruar Kurti.

Të ngjashme