Shenjat që tregojnë se jeni të ndjeshëm ndaj glutenit

Prishtinë | 25 Jan 2020 | 12:43 | Nga Ekonomia Online

Gluteni ndryshe njihet si vrasës në heshtje, pasi që shkakton probleme në gjithë organizmin tonë në një proces tejet të ngadalshëm.

Ndodh që as vetë personi që është i ndjeshëm ndaj glutenit të mos e dijë.

Disa nga shenjat paralajmëruese se ju nuk duhet përdorur gluten janë: pesha, mos balancim të hormoneve, probleme me thonj dhe lëkurë etj.

Më shumë shenja kemi paraqitur më poshtë me anë të fotove:

Image result for autoimmune diseases white hand
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme