Lista e studentëve që UP-ja i liron nga pagesa e semestrave

Prishtinë | 15 Mar 2022 | 15:54 | Nga Ekonomia Online

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shqyrtuar dhe aprovuar raportin e komisionit për lirim nga pagesa e semestrave për studentet tanë, për këtë vit akademik.

Kliko KËTU për të parë listen ku paraqiten vendimet e marra për studentët, të cilët kanë aplikuar për lirim nga pagesa:

Këshillë juridike: Studentët e pakënaqur me këtë vendim kanë të drejtë ankese te komisioni përkatës, në afat prej shtatë ditësh nga dita e publikimit të listave. Ankesat duhet të dorëzohen në ndërtesën e rektoratit të UP-së, zyra nr. 19.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme