Mbi 100 pacientë të shtrirë në QKUK dhe spitale si pasojë e Covid-19

Prishtinë | 23 Jan 2022 | 10:39 | Nga Ekonomia Online

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka njoftuar se sot në klinikat COVID dhe spitalet rajonale janë të shtrirë 115 pacientë, prej tyre 94  pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitiv dhe 21 të tjerë post-Covid.

Me oksigjeno-terapi janë 41 pacientë, kurse  në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë të shtrirë 4 pacientë,

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 37  pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 19 pacientë  post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 4  pacientë

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Klinika Obstetrike Gjinekologjike, 17 pacientë 

Spitali i Gjakovës, 13 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Prizrenit,3  pacientë

Spitali i Mitrovicës, 11 pacientë

Spitali i Ferizajt, 4 pacientë

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme