Me disa meshkuj nuk duhet të bëni kurrë seks

Prishtinë | 13 Mar 2023 | 00:45 | Nga Ekonomia Online

Femrat kur vjen puna tek seksi nuk kanë fort dëshirë që t’i pyesin butësisht apo me edukatë të tepruar, e madje duan që iniciativën ta marrin meshkujt të parët

Mirëpo jo të gjithë meshkujt ia dalin mbanë, pasi ka nga ata që bëjnë disa ‘gafa’ që jo vetëm nuk u bien në sy për mirë femrave por edhe i largojnë ato.

Prandaj duhet të keni parasysh që kurrë të mos thoni apo bëni këto veprime:

-E dashur do bëjmë seks?!/ Nuk duhet asnjëherë të pyesni për diçka e cila dihet tashmë që femra e dëshiron.

-Djemtë e ngathët/ Femrat kurrsesi nuk i pëlqejnë meshkujt që janë të ngathët. Ato duan shkathtësi e pasion në shtrat.

-Zgjedhin vetëm dhomën e gjumit për të bërë seks/ Mos e bëni asnjëherë këtë gabim… duhet të zgjidhni disa vende të ndryshme për të bërë seks, eksperimentoni dhe mos e ktheni në monotoni.

-Djemtë me fjalor të varfër/ Është mjaft e rëndësishme që gjatë aktit meshkujt por edhe femrat të flasin… edhe me fjalë të pista. Por kur meshkujt përsërisin të njëjtat fjalë… kjo bëhet paksa e bezdisshme.

–Seksi mekanik/ Gjithnjë e njëjta gjë është e mërzitshme. Djemtë duhet të dinë të luajnë dhe ta bëjnë femrën të ndihet ndryshe çdo herë.

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme