MPJD me veprime “epike” për TikTok

Prishtinë | 13 Maj 2024 | 19:31 | Nga Donat Syla

Ndalimi i vizitës së patriarkut tё Kishёs Ortodokse Serbe nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) është veprim krejtësisht infantil në vlerësimin më të butë të këtij akti!

Ndalimi i vizitave te klerit fetar serb në Kosovë do të shfrytëzohet në mënyrën më të mirë nga politika serbe në favor te Serbisë te partneret tanë ndërkombëtarë, duke e portretizuar Kosovën, si shtet dhe shoqëri që mohon te drejtat dhe liritë themelore të njeriut!

Të gjithë e dimë per lidhjen e fuqishme ndermjet politikes dhe klerit fetare në Serbi, por përderisa Manastirit te Deçanit i kemi dhuruar me tapi gjithë ata hektarë, ndërkohë me luajt rolin e patriotit me do veprime “epike” për TikTok, shumë pahijshëm!

Të ngjashme