Disa të rinj protestojnë kundër ndotjes së ajrit, fajësojnë institucionet për pasivitet

Prishtinë | 28 Shk 2020 | 18:51 | Nga Ekonomia Online

Një grup i të rinjve është mbledhur para Qeverisë në shenjë proteste për ajrin e ndotur në Kosovë.

Sipas tyre, gjendja jo e mirë e mjedisit, veçanërisht ajri i papastër, është rezultat i pasivitetit të institucioneve përgjegjëse.

Ata kërkuan masa dhe kushte më të mira për përmirësimin e cilësisë së ajrit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme