KEDS: Ky është orari i reduktimeve gjatë ditëve të ardhshme

Prishtinë | 14 Pri 2017 | 17:36 | Nga

KEDS-i ka publikuar orarin e ri të reduktimeve me energji elektrike në qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Sipas njoftimit të KEDS-it reduktimet do të jenë sipas këtij orari:

Prishtinë

Më 17.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 09:00 deri në orën 11:00 si dhe nga ora 15:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: krijimi i kushteve për lidhjen e linjës së re në trafon TS Bradash kulla 10/0.4kV 630kVA.

Më 19.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Podujeva 1 (Kodi: 14000001) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Skënderbeu, rr.Brigadat (një pjesë), Ujësjellësi i qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: revizioni i daljes 10kV.

Më 19.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Podujeva 2 (Kodi: 14000002) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”.

Arsyeja e ndërprerjes: revizioni i daljes 10kV.

Më 19.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Podujeva 3 (Kodi: 14000003) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Tregu i shtazëve, Viadukti dhe Ina e vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: revizioni i daljes 10kV.

Më 19.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Podujeva 4 (Kodi: 14000004) prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit dhe afër Hotel Besiana.

Arsyeja e ndërprerjes: revizioni i daljes 10kV.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më 16.04.2017 në NS 110/35/10 kV Palaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 14000012) prej orës 14:30 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: punime nga KOSTT-i.

Më 16.04.2017 në NS 110/35/10 kV Palaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Obiliqi (Kodi: 18024002) prej orës 14:30 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti I Obiliqit (një pjesë), Mazgit i Epërm, Mazgit i Ulët, rr. Magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijac-i.

Arsyeja e ndërprerjes: punime nga KOSTT-i.

Më 16.04.2017 në NS 110/35/10 kV Palaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fidanishtja (Kodi: 18024003) prej orës 14:30 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Palaj, Obiliqi i Vjetër, Obiliqi i Ri dhe Hadja.

Arsyeja e ndërprerjes: punime nga KOSTT-i.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 17.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Podujeva 4 (Kodi: 14000004) prej orës 08:00 deri në orën 09:00 si dhe nga ora 16:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit dhe pjesa afër Hotel Besianës.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i TS 10/0.4kV, vendoset një me fuqi më të madhe.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 19.04.2017 në TS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Jezercit (Kodi: 40042003), prej orës 09:30 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manastirc, Neredime, Balaj, Jezerci dhe rr.Naim Beka.

Arsyeja e ndërprerjes: realizimi i punimeve nga ana e ekipeve të KEDS-it, pastrim traseje dhe ndërrim i shtyllave 10 kV.

2.

Më 18.04.2017 në NS 110/35/10 kV LIPJAN do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kraishtës ( Kodi: 41000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rufci I Ri, Rufci i Vjetër, Halilaç i Vogël, Hallaçi i Madh, TS Mulliri – Halilaç i Vogël, Ribari i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqani, Kraishta, Bregu i Zi, Bujani, TS-Villa Pauna-Bujan, Godanci dhe Varigovci.

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit të traseve të LP 10 kV.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 18.04.2017 në NS 110/10 kV Kamenica do të shkyçet:

Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqani, Hajnoci, Meshina, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirinca, Krileva, Leshtari, Boleci, Vaganeshi, Kremenata dhe Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.

2.

Më 19.04.2017 në NS 35/10 kV Gjilan 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Uglari (Kodi: 60060016) prej orës 11:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Uglari, Pogragja Muhaxherët e Uglarit, Llofca, Kokajt, Bilinica, Muhagxherët e Malisheves, etj.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 19.04.2017 në NS 110/10 kV Istogu do të shkyçet:

Dalja 10 kV Istogu 1 (Kodi: 54000008) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Istogu i Poshtëm, Muzhevina Arifaj,Muzhevin Blakaj,Muzhevin Gateri, Muzhevin 1, Ukaj,Dragolevci I ulte, Luga Kulla,Dragolevc Gateri, Shpatoll,Muzhevin Balaj Kabashte Tomoc,Sylaj Balaj LLuga,Istogu ETC,Muzhevin Jahaj Dragolevc e Reja.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më 15.04.2017 në NS 110/10kV Peja 2 do të shkyçen:

Daljet J12 deri J23 prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kapishnica, Karagaqi pjesërisht, Ura e Zallit, Xhamia e Kuqe, Qyteti (një pjesë), Çarshia e Gjatë, Kompleksi banesorë “ Beke-Zeka, rr.TMK-së nga Shtëpia e mallrave deri te Universiteti Haxhi Zeka, Çerdhja e fëmijëve, banesat e pensionerëve, Lagjja rreth Kullës së Pashës, banesat Selman Uka, Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika, kontroll teknik Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi. Te Billepoja, Dardania 2, Dardanija1, Dardanija 7, Dardanija 4, Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Dobërdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi, Kombinati I lëkurë-këpucëve, Qendera e Qytetit, Bankosin 1 dhe Bankosin 2 dhe ekspresin, TS Dylija, Shtëpia e Kulturës, Jarina Agro kukajt Banesart Standart, Kolonija te KEDS, Kolonija&n bsp; 2 Dardanin 1 dhe 2 Dardanin 3, Dardanin 8 dhe Viktimat e Pejës

Arsyeja e ndërprerjes: punime nga KOSTT-i.

Më 15.04.2017 në NS 110/10kV Peja 2 do të shkyçen:

Daljet J01 deri J11 prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha Qerhane, Loxha 3, Loxha 2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci i Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi Ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla, Utva, Ibrahim Haxhite, Lumbardhi. Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat, Dusha, Mugosh, Dardania 1 Dardanija 3, Dardanija 4, Karagaqi 3/2. 3/1, Parku 2 .3/3, Teatri, Zatra1dhe Shkëlzen Hadergjonaj, Ramiz Sadiku 1 dhe 2, TS 8/2, Hamam Xhamia, Buçuku -kompleks banimi, Qendra zejtare, Hazba 2, DD I, DD II, TS 8/1, Qendra te Kosovatransi dhe Dukagjini.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 18.04.2016, në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Maxhunaj(Stabilimenti shperndares Maxhunaj)(Kodi: 73000011)

prej orës 10:00-16:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci, Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.

Arsyeja: pastrimi i trasesë në 10kV.

Më 19.04.2017, në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shipoli(71075001) prej orës 10:00 – 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: ër Muhaxhirëve, rr. Safet Ajeti, rr Bekim Doroci, r.r Arta Bubulina, rr. Bajo Topolli, dhe fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërrnicë, Pirqë dhe Frashër i Vogël.

Arsyeja e shkyçjes: pastrimi i trasesë 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Më 18.04.2017 do të shkyçet T1 në NS 110/35kV Vushtrria 1 prej orës 10:00 deri në ora 10:15

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Fidanishtë, qyteti, lagjja Bajr, Frashëri, Qendra e Qytetit dhe rrugët: Mujë Hasani, Berdi Hasanaj, Musa Hoti, Muj Krasniqi, Shaban Polluzha, Rifat Vidishiqi, Jakup Ceraja, Parisi, Sabedin Prekazi, Remzi Durmishi, Eset Ymeri, Magjistralja Adriatiku, Romët 1, 2, 3, çerdhja, Remo Com, Bashkimi dhe Lin Project.

Arsyeja e shkyçjes: Punime nga KOSTT-i.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme