KEDS paralajmëron për ndërprerje të rrymës në këto vendbanime

Prishtinë | 26 Jan 2022 | 16:53 | Nga Ekonomia Online

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa zona do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

KEDS me anë të një komunikate për media ka treguar edhe në cilat zona do të ketë ndërprerje të rrymës.

Postimi i plotë:

Pejë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Klinë do të ndërprehet:

LP 10kV Gllareva (kodi: 52000009) nga ora 10:30 deri 12:30

Vendet: fshatrat: Cerovik, Dresnik, Gllarevë, një pjesë e Klinës, Çabiq, Rixhevë, Stapanicë dhe Zabërgjë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/

0.4kV.Prishtinë

1.Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

LP 10kV J23 – Komuna e re (kodi: 10000015) nga ora 11:00 deri 13:00

Vendet: Rekalitë, Komuna objekti e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-it, MAP-AKI dhe Ambasada Amerikane.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i herësit të transformatorëve matës rrymor pas rritjes së ngarkesës në NS 10/0.4kV.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/35/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Shipoli (kodi: 70000001) nga ora 11:00 deri 13:00

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë); fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zhvendosja e NS 10/0.4kV për shkak të rrezikshmërisë.

28.01.2022

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

LP 10kV Vrella (kodi: 54000002 ) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë), Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Lagjja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj; fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istog (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorit Ervin Muqkurtaj ” Express Store ” SH.P.K në rrjetin elektrikë, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

LP 10kV Janjeva (kodi: 10014011) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Janjevë, Shashkovc, Akllap, Tërbuvc, Gushtericë e Epërme dhe Shushicë.

Arsyeja: Vendosja e konzollës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme