Ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm për fshatin Bresje dhe një pjesë të Fushë Kosovës, shkak shpërthimi i një gypi

Prishtinë | 22 Qer 2021 | 10:33 | Nga Ekonomia Online

KRU” Prishtina” ka njoftuar se sot në orët e hershme të mëngjesit janë detyruar të ndërpresin furnizimin me ujë të pijshëm për fshatin Bresje dhe një pjesë të Fushë Kosovës deri te rrethi i rrugës së ” Pejës”, shkak i ndërprerjes është shpërthimi i gypit të ujit me diametër fi 200 mm në mesnatë.

Në njoftim tutje thuhet se furnizimi me ujë rikthehet menjëherë pas sanimit.

Njoftimi i plotë:

Sot, në orët e hershme të mëngjesit jemi detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë të pijshëm për fshatin Bresje dhe një pjesë të Fushë Kosovës deri te rrethi i rrugës së ” Pejës”.

Arsyeja e ndërprerjes, shpërthimi i gypit të ujit me diametër fi 200 mm në mesnatë.
Ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit janë në vendin e ngjarjes, menjëherë pas dëmtimit të gypit dhe po merren me sanim.
Furnizimi me ujë rikthehet menjëherë pas sanimit.

Ju falënderojmë për mirëkuptim!

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme