Urimi i veçantë që ushtarët e Kosovës e bënë për pavarësi nga Anglia (Video)

Prishtinë | 19 Shk 2021 | 20:04 | Nga Ekonomia Online

Disa ushtarë të Kosovës që Dita e Pavarësisë i zuri jashtë atdheut të tyre nuk harruan që ta urojnë 13 vjetorin e saj.

Ata gjatë ushtrimeve të tyre në bazën ushtarake të Brecon në Mbretërinë e Bashkuar ndan pak kohë për ta realizuar një video urimi dhe publikuar më pas.

Në krye të tyre ishte toger Bajram Geci që tha se bashkë me kolegët e tij po e festojnë ditëlindjen e Kosovës.

“Urime ditëlindja Kosovë”, thanë njëzëri ushtarët e tjerë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme