Vendet që do të mbeten pa rrymë në ditët e ardhshme

Prishtinë | 04 Jan 2018 | 09:38 | Nga

KEDS-i, të mërkurën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Ferizaj

Më 04.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona Industriale (Kodi:41000009) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje e trafostacionit të ri sipas pëlqimit energjetik me nr.13915.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 05.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla(Kodi:41000012) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjija dhe Pojata.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

2.

Më 05.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta(Kodi:41000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishtë, Bujan, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

3.

Më 05.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia(Kodi:41000003) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

4.

Më 05.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuhi(Kodi:41000004) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lipjani (një pjesë), Konjuhi, një pjesë e Banullës, bizneset pëergjate Magji. Prishtine – Ferizaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

5.

Më 05.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baza e asfaltit (Kodi:41000005) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Baza e asfaltit, Jeta e Re, Gracka e Vjetër,Topliqani dhe Gracka e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

6.

Më 06.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lypjan-Qendra (Kodi:41000006) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit , rrugët: “Lidhja e Prizrenit” , “Tahir Sinani” , “Komandant Kumanova”, Ambulanca etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

7.

Më 06.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Burgu (Kodi:41000008) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesën: Burgu.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

8.

Më 06.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona Industriale (Kodi:41000009) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

9.

Më 06.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkolla A.Gllavica (Kodi:41000010) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Shkolla A. Gllavica.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

10.

Më 06.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV QMI (Kodi:41000011) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh dhe Hospital Kosova.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

11.

Më 07.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku(Kodi:41000001) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Terrni, Bablaku, Rubovci, Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gerlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi i Ri, Surqina, Cërrnilla, Mirashi i Ri dhe Mirashi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

12.

Më 07.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime(Kodi:41000013) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Babushi I Muhaxherëve, Gadimja e Ulët, Gadimja e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

13.

Më 07.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lypjani 2(Kodi:41000019) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Dardan Ratkoceri “Inter group”, Basri Sopa, Dino-1, TS 1 Imer Ratkoceri, Market Viva, T Sabri Bajrami, FFB Trade, TS Gani Shabani, TS Agron Gashi, Skender Krasniqi, TS 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

14.

Më 07.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Behtel Enka(Kodi:41000020) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Behtel Enka.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjeve rele.

15.

Më 05.01.2018 në NS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV “630” (Kodi :40043003) prej orës 10:00 deri në 10:30 ora 15:30 deri 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit të Kaçanikut, TS Komiteti, Gjimnazi, Hekurudha dhe Dushkaja.

TS 10/04 kV “Vakufi” kodi 40043003220 do të mbetet pa tension prej orës 10:00 deri 16:00

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e TS “Bajrush Nuredini” si dhe TS “Bardhi” në TS të ri Vakufi.

Peja

1.

Më 05.01.2018 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi:51000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni (një pjesë), Gllaviqica, Kërstovci, Leshani, Klinqini, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i tri lidhëseve 10kV, lidhjet dhe demontimi i rrjetit.

2.

Më 06.01.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (Kodi:53000007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polanë, Pobergjë, Prilep, Rastavicë, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave të tensionit të lartë dhe bartja e rrjetit.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 04,05.01.2018 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi:52000002) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë .

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit.

2.

Më 05.01.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Strellci(Kodi:53000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq (një pjesë), Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve ne shtrirjen e kabllove të TM.

3.

Më 04.01.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kulla Strellc(Kodi:53000004023) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq (një pjesë), Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në shtrirjen e kabllove të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

1. Më 05.01.2017 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fidanishte (Kodi: 71075003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: qendra e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

2. Më 05.01.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajri (Kodi: 71075004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Lagjja Bajr dhe Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

Prizreni

1.

Më 05.01.2018 në NS 35/10 kV Dikanca do të ndërprehet:

Trafofusha 10 kV (Kodi:300370) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin bizneset: Frigofood N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikancë dhe fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan, Radeshë dhe Brod.

Arsyeja e ndërprerjes: Aftësimi i mekanizmit te ndërprerësit 10 kV në trafo fushën e HC Dikancë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.01.2018 në NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajram Curri (Kodi: 30033008) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Woker, bizneset: “Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”,”Kuk-Komerc”,”Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i kabllove të tensionit të lartë te Isa Petrolli.

Gjilani

1.

Më 05.01.2018 në NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Uglari (Kodi:60060016) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pogragja, Llofcia, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të tensionit të lartë.

Prishtina

1.

Më 05.01.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva kërkoj te shkyçjet:

LP 35 kV Koliqi(kodi: 140160) prej orës 00:00 deri në orën 00:05

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Grashticë, Radashec, Koliq, Ballaban,e Nishevc, Sharban, TS Sharban, TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivode dhe fabrika e ujit Alpet.

LP 35 kV Shajkofci(kodi: 140150) prej orës 00:05 deri në orën 00:05

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Bërveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti, MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja e shkyçjes: Testime të SM në trafofusha.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme