Në këto qytete të udhëtosh me biçikletë është kënaqësi e veçantë

Prishtinë | 11 Kor 2024 | 19:27 | Nga Ekonomia Online

Çiklizmi është ekologjikisht miqësor, i shëndetshëm dhe i përballueshëm.

Shumë qytete evropiane po shpenzojnë miliona për t’u bërë më miqësorë me biçikleta.

Këtu janë disa qytete që kanë qenë veçanërisht të suksesshëm me konceptet e tyre.

Kopenhagë

Amsterdam

Antwerp

Paris

Malmö

Trondheim

Münster

Barcelona

Basel

Të ngjashme