Në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme po trajtohen 119 pacientë

Prishtinë | 06 Gus 2021 | 10:54 | Nga Ekonomia Online

Në klinikat COVID-19 dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 119 pacientë.

Nga ky numër, 80 të konfirmuar Covid-19 pozitivë, ndërsa 82 gjenden në oksigjeno-terapi.

Në QKUK, 70 pacientë të shtrirë, 35 prej tyre COVID-19 pozitivë, 57 me oksigjeno-terapi.

Njoftimi i plotë:

Klinika Infektive, 37 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 32 pacientë

Në spitalet e përgjithshme po trajtohen 49 pacientë, 45 prej tyre COVID-19 pozitivë, 25 me oksigjeno-terapi.

Spitali i Prizrenit, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 16 pacientë

Spitali i Pejës, 15 pacientë

Spitali i Gjilanit, 9 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient.

Të ngjashme