Nëna e raporton në polici vajzën e mitur, thotë se e ofendoi dhe e sulmon herë pas here

Prishtinë | 30 Qer 2024 | 08:53 | Nga Ekonomia Online

Një grua ka raportuar se vajza e saj e ka ofenduar dhe herë pas herë e sulmon fizikisht.

Palët janë intervistuar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

“Prishtinë 29.06.2024 – 00:30. Ankuesja femër shtetase e Malit të Zi, ka njoftuar se vajza e saj e moshës se mitur, e ka ofenduar dhe herë pas here e sulmon edhe fizikisht. Të dy palët janë intervistuar dhe me vendim te prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.”

Të ngjashme