Nis ndërtimi i shkollës në lagjen “Kalabria”, Rama thotë se do të reduktojë dukshëm komunikacionin në kryeqytet

Prishtinë | 09 Kor 2024 | 11:48 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka njoftuar se sot ka nisur ndërtimi i shkollës në lagjen “Kalabria”, për të cilën ka thënë se do të ofrojë kushte të nivelit evropian për arsimtarët dhe fëmijët.

Sipas Ramës, me përfundimin e kësaj shkolle, rreth 1000 fëmijë të Lagjes Kalabria nuk do të humbin kohë në udhëtim në shkolla të lagjeve tjera dhe telashet e prindërve për t’i bartur fëmijet e tyre do të marrin fund dhe se kjo do të reduktojë dukshëm komunikacionin në kryeqytet, raporton Express.

“Vazhdojmë tutje me shndërrimin e Kalabrisë në lagje moderne dhe transformimin e Kryeqytetit”, ka shkruar Rama.

Të ngjashme