Kandidatët e VV-së me të njëjtën logjikë, si dikur PDK-ja

Prishtinë | 27 Sht 2021 | 20:00 | Nga Ehat Miftaraj

Ne kohen e Hashim Thaçit, kandidatët per kryetar komune nga PDK-ja kerkonin vota me premtimin se nga pushteti qendror do te marrin miratimin e projekteve ne interes te komunes se caktuar.

E njejta logjike dhe metode po perdoret sot nga VV ne raport me kandidatet per kryetar komune ne Prizren, Gjakove dhe Mitrovice. Haptazi, po thone se nese fitojme, do te perkrahen dhe financohen projektet tona nga pushteti qendror, vetem pse jemi nga LVV.

Pa permendur faktin se po shohim shume deputete, ministra, keshilltarë politikë e te tjere qe paguhen nga buxheti i shtetit, qe ne orar pune po dalin ne terren me kerku vota per kandidatet e partive te tyre.

Të ngjashme