Ky është sabotim i vendit! Ky është krim!

Prishtinë | 14 Qer 2022 | 18:41 | Nga Adriatik Kelmendi

Ky është krim!

Festivali Sunny Hill, ngjarja më e madhe kulturore që ka mundur ta ketë Prishtina ndonjëherë gjatë historisë, nuk po mbahet sivjet në Prishtinë shkaku i burokracisë institucionale.

Krejt bota synon ta ketë një këngëtare si Dua Lipa. Ne ia mbyllim derën.

Dua Lipa sot është këngëtarja më e popullarizuar në botë. Plot njerëz në botë sot e dinë që ekziston Kosova vetëm pse e duan Dua Lipën.

Ky është dëshpërim përtej të imagjinueshmes.

Dikush duhet të japë dorëheqje urgjent, si dhe të hetohen arsyet pse nuk duan të promovohet Kosova.

Ky është sabotim i vendit! Ky është krim!

Të ngjashme