Njëra nga shtyllat kryesore të ekonomisë e sigurisë para kolapsit – Kurti qe dy javë në Amerikë

Prishtinë | 20 Maj 2022 | 08:34 | Nga Ilir Ibrahimi

Vendimi i Gjykatës së Apelit rreth faturave të energjisë elektrike e rrezikon të shkojë drejt kollapsit gjithë sektorin e energjisë.

Ky sektor nga të gjitha qeveritë, pa dallim, është përdorur për çështje populiste dhe sot e kësaj dite nuk diskutohen sfidat që ka dhe hapat që duhet ndërmarrë.

Që nga dështimi i ndërtimit të TC Kosova C, e deri te refuzimi i projektit të gazsjellësit, vendimet janë marrë për interesa personale partiake dhe asnjëherë në interes të vendit e sektorit.

Kritika ndaj kryeministrit nuk duhet të përqëndrohet në atë se kë po e takon e ku po drekon, por në faktin që ai po rri larg kur e ka para kolapsit njërën nga shtyllat kryesore të ekonomisë e sigurisë.

Të ngjashme