Qëndrimi i Borrelit përfaqëson turpin e BE-së

Prishtinë | 14 Tet 2021 | 17:51 | Nga Milaim Zeka

Zoti dhe Amerika ne anen tone

Po t’i ndiqni me vemendje reagimet e zyrtareve te larte te Bashkimit Europian, me shume lehtesi e kuptoni se sa racist jane ne qendimet ndaj Kosoves, dhe e kuptoni se vetem Zoti dhe angloamerikanet kane qene ne anen tone.

Racizmi i byrokrateve te Brukselit e ka lene Kosoven te izoluar. Ata qe shikuan masakren e Srebrenices sikur te ishte nje spektakel ekcitues deri ne orgazem mendore, mundohen me dhunu Kosoven ne çdo vendim te saje. Edhe parashikimin e motit ne veriun e Kosoves duhet ta bejme me miratimin e Borrelit, Lajçakut, e krejte ne funde, duhet nenshkrimi i Vuqiçit.

Shkuarja ne veri e policise, eshte akt normal i çdo shteti. Qe eshte bere per fushate, kjo gje dihet. Albi po bene ata qe kane bere paraardhesit e tije politik. Populli e paguan ne fund. E han krejte, dhe drejte. E keni pa turpin e Glauk zezes, duke e quajtur akademik Agim Poçurken, analfabetin e pazarit te lopeve.

Po, ne si Kosove, ndihemi mire dhe te sigurte, sahere qe ne anen tone eshte Anglia, dhe Amerika…!!!

Të ngjashme