“Shyqyr Zot që erdhi VV e shkoi Serbia – tash krejt rregullohen”

Prishtinë | 20 Nën 2021 | 20:42 | Nga Bardhyl Meta

Zv.kryeministri Besnik Bislimi për pagesën e rrymës për serbët në veri paska deklaruar: “Jemi viktima të së kaluarës”!

E rregulloni Ju! Jam i sigurt!

Krejt i rregulloni!

Shumë e vertetë se jeni viktima:

 • Duhet ta Çlironi vendin;
 • Ta rindërtoni;
 • ta Pavarësoni;
 • t‘i sjellni Njohjet nga mbi 100 shtete;
 • Te ndertoni dhe fundionalizoni Policine e Kosoves;
 • Të ndertoni, funksionalizoni, armatosni e binjakezoni Ushtrinë e Kosoves me ate te SHBA-ve aë t‘marr pjese ne misione paqesore;
 • Të ndertoni e funksionalizoni Administraten Qendrore e Lokale;
 • Doganatbe Kosoves
 • Administraten Tatimore dhe politikat e saj!
 • të ndertoni Sistemin Arsimor;
 • ti ndertoni Shkollat në gjithë vendin;
 • Ta ndërtoni Sistemin shendetesor dhe spitalet e ambullancat ne gjithe Kosoven;
 • ti ndertoni Rrugët lokale ne cdo cep te Kosoves
 • ti ndertoni edhe autobanet…!
 • Ta sanoni ujesjellesin dhe kanalizimet ne gjithe vendin;
 • Të organizoni skemat e ndihmave sociale per te varferit;
 • Skemat Pensionale per te gjithe qe u eshte plaçkitur pensioni nga Serbia;
  Etj, Etj!

Po, po!?
Gjithçka nga Zeroja duhet ta beni Ju?!

 • Andaj e kuptoj që “ndjeheni si viktima të së kaluarës“!

Por lum e shyqyr – O Zot – që erdhet Ju e shkoi Serbia – se realisht vetem ky kapercim me 14 Shkurt 2021 dhe „kjo datë e shënuar historike“ e pranim-dorezimit te pushtetit nga Serbia te Ju VV-ja – ka qene problemi i ketij vendi e kombi…!

Tjerat, meqe keni ardhe Ju, kanë me u rregullu t’gjitha!
Kanë me u rregullue, Krejt, Drejt dhe Shpejt!

Të ngjashme