Opozita ka hyrë në vallen e temës së shpikur të Kurtit për zgjedhjet

Prishtinë | 15 Maj 2024 | 09:35 | Nga Anton Berisha

Opozita, në vend që të ushtrojë presion për të mos lejuar dështimin më të madh të qeverisë Kurti, dhe te Kosovës, që nga shpallja e pavarësisë, mos-anëtarësimin në Këshillin e Europës, ajo ka hyrë në vallen e temës së shpikur të Kurtit për zgjedhjet.

Kjo mosndjeshmeri ndaj një teme kaq madhore është tregues se as ajo nuk e ka prioritet anëtarësimin e Kosovës në KiE, por ka dëshirën e pushtetit.

Per më tepër, në këto kondita është nje qasje naive politike dhe nënkuptueshëm mungesë e sensit shteteror.

(Autori ka qenë ministër i Punëve të Jashtme të Kosovës, nga radhët e AAK-së)

Të ngjashme