Përfitimet shëndetësore nga spinaqi

Prishtinë | 26 Nën 2022 | 06:44 | Nga Ekonomia Online

Spinaqi është ndër ushqimet më të shëndetshme për shkak se përmban shumë vitamina dhe minerale që ndihmojnë në parandalimin e shumë sëmundjeve dhe ofrojnë një mori përfitimesh ushqyese.

Spinaqi po ashtu është ndër perimet më të përdorura në kuzhinë.

Por përveç se kombinohet me shumë ushqime, spinaqi ofron këto përfitime shëndetësore:

Spinaqi është i mbushur me shumë ushqyes

Parandalon sëmundjet

Spinaqi është tejet i mirë për lëkurën

Përmirëson shikimin

Trajton degjenerimin makular

Rrit imunitetin.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme