Durmishi tregon pse e pezulloi marrëveshjen për tiketat ngjitëse

Prishtinë | 22 Kor 2021 | 11:20 | Nga Ekonomia Online

Zëvendësministri i Infrastrukturës, Hysen Durmishi ka njoftuar se ka vendosur që ta pezullojë marrëveshjen për tiketa ngjitëse deri në marrjen e një vendimi përfundimtar për këtë çështje.

Ai në një postim në Facebook shkruan se pas nënshkrimit të marrëveshjes dhe vëmendjes së madhe të opinionit publik ka gjetur dokumente e raporte që janë kontradiktore me njëra tjetrën.

“Unë jam bazuar në dy dokumente të rëndësishme para se të nënshkruaja marrëveshjen e ato janë:raporti i auditorit të brendshëm të ministrisë dhe opinioni i zyrës ligjore të Kryeministrisë i datës 20.01.2020, i harmoniziar me zyret ligjore të MI, MAP dhe MD”.

“Vendimin përfundimtar do ta marrim pas rishikimit të funksionimit të sistemeve dhe standardeve të kontrolleve të brendshme të ministries”, shkruan ai.

Të ngjashme