Haradinaj mbledh Qeverinë, merren 10 vendime buxehtore

Prishtinë | 17 Dhj 2019 | 08:04 | Nga Ekonomia Online

Qeveria në largim në krye me Ramush Haradinajn sot do të mblidhet nga ora 13:00 për shqyrtimin e disa vendimeve.

Në mesin e tyre pritet të jenë Drafti i Platformës Vjetore të Politikës së Intelegjencës dhe Sigurisë, shpronësimet e përhershme në lidhje me

“Ndërtimin e Parkut të Energjisë”, me shpronësimet në lidhje me “Ndërtimin e Parkut të Biznesit” në Skendera.

Gjithsej janë 10 vendime që do të marrë Qeveria sot.

Të ngjashme