Hoti: Kosova do të ketë qeverisje normale, siç ka çdo vend në Evropë

Prishtinë | 10 Jan 2021 | 18:52 | Nga Ekonomia Online

Kandidati për kryeministër nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se Kosova do të ketë qeverisje normale, siç ka çdo vend në Evropë.

Sipas tij, kryesia, anëtarësia dhe aktivistët e devotshëm të LDK-së, në Malishevë, dëshmuan se dega është unike dhe e gatshme për fitoren e Lidhjes Demokratike të Kosovës, njofton Klan Kosova.

“Malisheva më e mobilizuar se kurrë më parë për fitore”.

“Kryesia, anëtarësia dhe aktivistët e devotshëm të LDK-së, në Malishevë, dëshmuan se dega është unike dhe e gatshme për fitoren e Lidhjes Demokratike të Kosovës”.

“I siguruam që do të vazhdojmë në rrugë të drejtë dhe vizion të qartë përballë çdo sfide që kemi përpara. E them me bindje të plotë se Kosova do të ketë qeverisje normale, siç ka çdo vend në Evropë”.

Të ngjashme