LDK-ja ka fituar në këto komuna

Prishtinë | 07 Tet 2019 | 09:31 | Nga Ekonomia Online

Në bazë të të dhënave të publikuara në faqen e KQZ-së, nga 95,88% e vendovotimeve të numëruara, Lidhja Demokratike e Kosovës ka fituar në Dragash, Istog, Fushë Kosovë, Lipjan, Podujevë, Pejë, Suharekë, dhe Viti.

Në Dragash, LDK ka fituar 29,23% ose 3 mijë e 658 vota

Në Istog, 46,37% ose 8 mijë e 50 vota

Në Fushë Kosovë, 30,12% ose 4 mijë e 909 vota

Në Lipjan, 37,80% ose 10 mijë e 90 vota

Në Podujevë, 38,54% ose 14 mijë e 192 vota

Në Pejë, 32,32% ose 14 mijë e 180 vota

Në Suharekë, 36,06% ose 9 mijë e 141 vota

Në Viti, 34,08% ose 6 mijë e 487 vota

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme