Kuvendi i Kosovës sot mban seancë plenare

Prishtinë | 05 Maj 2022 | 08:40 | Nga Ekonomia Online

Seanca fillon nga ora 10:00 dhe në rend të ditës janë këto pika:

– Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për Mbrojtjen e Konkurrencës;

– Shqyrtimi i ndryshim-plotësimit të ligjeve që përcaktojnë shumën e beneficionit në lartësi të pagës minimale;

– Procedurat e caktimit të pagës minimale dhe shkallët tatimore në të ardhurat personale vjetore;

– Shqyrtimi i ndryshim-plotësimit të Ligjit mbi ndarjet buxhetorepër vitin 2022;

– Emërimi i Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës;

– Debat parlamentar për punën e Qeverisë së Kosovës në vitin e parë të mandatit të saj.

Të ngjashme