Rizvanolli dhe Mehaj sot raportojnë para Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave

Prishtinë | 14 Qer 2022 | 08:19 | Nga Ekonomia Online

Nga ora 10:00, para Komisionit Parlamentar për Mbikëqyrjen e Financave Publike do të raportojë ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli.

Ajo do të flasë për pasqyrat financiare vjetore të Ministrisë së Ekonomisë për vitin 2021.

Para po të njëjtit komision do të dalë edhe ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, nga ora 11:00. Po ashtu, Mehaj raporton për pasqyrat financiare vjetore të Ministrisë së Mbrojtjes për vitin 2021.

Të ngjashme