Vetëvendosje shpall zgjedhjet e brendshme për kandidatë për deputetë

Prishtinë | 31 Gus 2019 | 09:00 | Nga Ekonomia Online

Lëvizja Vetëvendosje ka shpallur zgjedhjet e brendshme për të gjithë ata kandidatë që pretendojnë të bëhet deputetë.

Afati për dorëzimin e dokumentacionit adekuat do të jetë i hapur për 48 orë.

Më poshtë njoftimi i plotë:

Demokracia e brendshme është një nga shtyllat më të rëndësishme të organizimit tonë. Në përputhje me Statutin e Lëvizjes VETËVENDOSJE! dhe Rregulloren e Zgjedhjeve të Brendshme, Komisioni Zgjedhor i Përgjithshëm i Lëvizjes VETËVENDOSJE! shpall zgjedhjet e brendshme për kandidatët për zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2019.

Të gjithë anëtarët e Lëvizjes, të interesuar për të kandiduar në këto zgjedhje duhet të paraqesin deklaratën e kandidaturës me dokumentacionin shoqërues brenda 48 orëve nga publikimi i këtij njoftimi. Në secilën Qendër të Lëvizjes VETËVENDOSJE! janë ngritur Komisionet Zgjedhore ad hoc të Qendrave, ku anëtarët e interesuar mund të drejtohen për çdo informacion të mëtejshëm.

Me besimin e plotë në vlerat e demokracisë sonë të brendshme, ky proces synon të çojë përpara kandidatet dhe kandidatët më të përgatitur për fitoren e Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme