Pse Albin Kurti përhapë aq lehtësisht frikë për luftë?

Prishtinë | 12 Pri 2024 | 19:07 | Nga Besa Ismaili

Pse Albin Kurti përhapë aq lehtësisht frikë për kërcënimet nga Serbia dhe luftë të mundshme në Kosovë, ndërkohë që e ka kaq të pamundur të qendrojë në krye të detyrës dhe përgjegjësisë që ia kanë dhënë qytetarët?

Pse e ka ky njeri kaq të lehtë të zgjedhet kryeministër, por kaq të vështirë të kryejë punë si kryeministër i Republikës së Kosovës? Vallë, kaq vështirë e paska të sillet si kryeministër?!

Për çfarë është votuar aq masivisht ky njeri?
Për mos t’i dalë zot Kosovës? Për mos t’i dalë zot asnjë interesi, asnjë pune brenda në Kosovë?!

Për sfilata elektorale rajonale si kjo në Gjermani qenka votuar ky?!

Sa borxh kryeministër dhe lider të huptë që kemi, mor jahu!!!

Të ngjashme