Pse po “lidhen” gjykimi në Speciale dhe fillimi i Asociacionit?

Prishtinë | 05 Pri 2023 | 15:31 | Nga Uk Lushi

Nuk është koinçidencë që fillimi i gjykimit në Speciale dhe fillimi i Asociacionit po ndodhin në të njëjtën kohë.

“Inxhinierët” me përvojë kur gjejnë popuj dhe lidership që modifikohen lehtë nuk çajnë kryet për deformimet e popujve për të cilat llogaria vjen në të ardhmen.

Në kësi situatash sidomos Kuvendi apo Parlamenti ka përgjegjësi.

Kuvendi i Kosovës duhet të përfshihet në të dy çeshtjet sa nuk është bërë tepër vonë.

Të ngjashme