Kelmendi e Isufaj pjesë e Konferencës Finale për Luftimin e Krimeve të Rënda në Ballkanin Perëndimor

Prishtinë | 30 Maj 2023 | 16:28 | Nga Ekonomia Online

Ushtruesi i Detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, z. Besim Kelmendi, së bashku me Kryeprokurorin e Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, z. Blerim Isufaj, prokurorë nga Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës dhe Prokuroria Themelore në Prishtinë, si dhe zyrtarë të lartë të Policisë së Kosovës, po marrin pjesë në Konferencën Ndërkombëtare Finale për Luftimin e Krimeve të Rënda në Ballkanin Perëndimor, e cila po mbahet në Romë të Italisë dhe mbështetet nga Bashkimi Evropian (BE).

Në këtë Konferencë po diskutohet për bashkëpunimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor, me qëllim të luftimit të krimeve të rënda, shkëmbimin e përvojave të këtyre vendeve dhe mënyrat e avancimit të këtij bashkëpunimi në funksion të luftimit të krimeve të rënda dhe forcimit të sundimit të ligjit.

Të ngjashme