Zyrtarët e lartë të Postës, vizituan Kuvendin e Kosovës

Prishtinë | 16 Tet 2020 | 16:55 | Nga Ekonomia Online

U.D. Kryeshefja Ekzekutive, Vjollca Shala-Mulaj së bashku me Zëvendësen e saj, Fakete Kadiu, takuan Kryeparlamentaren e Kosovës, Vjosa Osmani.

U.D. Kryeshefja, Shala-Mulaj, njoftojë Kryeparlamentaren, Osmani për funksionimin dhe operativitetin e ndërmarrjes publike, për bashkëpunimin e saj me institucionet shtetërore, si dhe i dhurojë asaj dy ekzemplarë të kornizuar me pulla postare.

Kryeparlamentarja, Osmani falënderojë për vizitën e zyrtareve të larta të Postës së Kosovës, ndërsa dha mbështetje parimore për ndërmarrjen tonë, si dhe u dakorduan që në bashkëpunim me Postën e Kosovës, javën tjetër të bëjnë promovimin e pullës postare “ Heroinat ” në hollin e Kuvendit të Kosovës.

Të ngjashme