Zëdhënësja e Aeroportit të Prishtinës konfirmon kërcënimin me bombë

Prishtinë | 06 Shk 2023 | 16:31 | Nga Ekonomia Online

Zëdhënësja e Aeroportit Ndërkombëtarë të Prishtinës “Adem Jashari”, ka konfirmuar se sot kanë pranuarnjë kërcenim me bombë.

Ajo në një njoftim në facebook ka thënë se udhëtarët dhe personeli janë evakuar dhe se ekipet emergjente janë duke u marr me rastin

Njoftimi i plotë:

Njoftim zyrtar!
Konfirmojmë se kemi pranuar një kërcenim me bombë. Udhëtarët dhe personeli janë evakuar. Ekipet emergjente jane involvuar ne detyrat dhe pergjegjesite e caktuara.

Të ngjashme