9 fjali që s’i dëgjon nga njerëzit e suksesshëm

Prishtinë | 17 Jan 2023 | 23:12 | Nga Ekonomia Online

Çdo njeri i suksesshëm ka karakteristikat dhe veçantitë e veta, por në disa drejtime ata kanë edhe të përbashkëta mes tyre.

Edhe njerëzit e suksesshëm kanë dyshime në lidhje me aftësitë e tyre. Por, nga ta nuk do të dëgjosh asnjëherë të thonë 9 fjali. Ja se cilat janë ato:

  • Po e le për më vonë
  • S’arrij ta bëj dot
  • Nuk është faji im
  • Jam i kënaqur
  • Kam kohë
  • Një ditë do të jem i suksesshëm
  • Unë nuk mund të jem kurrë CEO
  • Nuk jam i talentuar.
  • Nuk ka më asnjë ide të re. Njerëzit e suksesshëm nuk thonë kurrë se nuk kanë asnjë ide të re, por përpiqen që ta gjejnë atë gjithmonë.
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme