Albin Kurti nga taksat e qytetarëve të varfër të Kosovës po paguan miliarderët e Europës

Prishtinë | 30 Qer 2024 | 20:01 | Nga Uk Lushi

Albin Kurti merr nga taksat e qytetarëve të varfër të Kosovës dhe ua paguan polisën e sigurimit mërgimtarëve që e kanë paguar atë në kompanitë e sigurimeve në vendet ku punojnë dhe paguajnë taksa. Ku në botë ka kësi çmendurie?!

Ai në vend se të marrë para nga Kosova, për katër vjet në pushtet, është dashur të arrinte marrëveshje shtetërore apo të detyronte kompanitë e sigurimit në Europë të garantojnë pagesat për polisat që mërgimtarët i paguajnë me paratë e veta.

Albin Kurti po merr para nga buxheti i varfër i Kosovës, miliona euro, për të paguar për obligimet e kompanive të pasura të sigurimeve. Albin Kurti është Anti-RobinHood. Albin Kurti merr nga të varfërit dhe u jep të pasurve dhe kompanive me miliarda fitime.

Ku jeni vetëvendosës që nuk u ndihet zëri?! E sosët Kosovën, duke pasuruar miliarderët e Evropës.

Të ngjashme