Deputeti gjerman, Ganzke shpallet “Qytetar Nderi” i Shtimes

Prishtinë | 06 Maj 2024 | 10:40 | Nga Ekonomia Online

Kuvendi Komunal i Shtimes ka mbajtur seancë solemne me rastin e dorëzimit të çmimit “Qytetar nderi”, për deputetin dhe njëkohësisht Shefin e Grupit Parlamentar të SPD-së në Kuvendin e Qarkut Unna, Hartmut Ganzke.

Kuvendi Komunal i Shtimës ka mbajtur seancë solemne me rastin e dorëzimit të çmimit “Qytetar nderi”, për deputetin dhe njëkohësisht Shefin e Grupit Parlamentar të SPD-së në Kuvendin e Qarkut Unna, Hartmut Ganzke.

Çmimi Ganzkes iu dorëzua nga kryetari i Shtimes, Qemajl Aliu, i cili tha se ky titull, është më se i merituar për deputetin gjerman.

Ndërkaq Ganzke, u shpreh falënderues për këtë titull, dhe u shpreh se është krenar që është “Qytetar Nderi” i Shtimes.

Të ngjashme