Drejtoresha e Arsimit në Prishtinë prezanton renovimin e shkollës “Elena Gjika” (VIDEO)

Prishtinë | 05 Qer 2022 | 12:28 | Nga Ekonomia Online

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Besianë Musmurati, ka publikuar një video të transformimit të një prej shkollave më të vjetra të Kryeqytetit, “Elena Gjika”.

Musmurati ka thënë se gjatë këtij mandati do të punohet shumë në rinovimin e përmirësimin e shkollave dhe rritjes së cilësisë në Arsim.

Ajo ka ftuat edhe qytetarët që të jenë bashkëpunues dhe aleat në këtë mision të rëndësishëm.

Të ngjashme