Delegacioni i AKB-së viziton Organizatën Botërore të Punës-ILO në Gjenevë

Prishtinë | 29 Sht 2022 | 12:27 | Nga Ekonomia Online

Një delegacion i AKB -së i kryesuar nga Agim Shahini, Kryetar po viziton selinë e Organizatës Botërore të Punës -ILO në Gjenevë, ku po diskutohën çështje të rëndësishme për statutin e Punëdhënësve dhe Punëmarrësve karshi institucioneve qeveritare.

Është hera e parë që në këtë organizatë ndërkombëtare pas vitit 2015 po vizitohet nga Kosova dhe nga përfaqësuesit e AKB-së si Anëtarë të Këshillit Ekonomik Social.

Delegacioni i AKB ka marrë pjesë në disa takime teknikë pranë ILO-së më tema të ndryshme të diskutimeve në mes partnerëve ekonomiko-social dhe qeveritë e vendeve të ndryshme që po mbahen nga data 26-30 Shtator 2022.

Të ngjashme