Kurtishaj e Minxhozi bisedojnë për përkrahjen e turizmit Kosovë-Shqipëri

Prishtinë | 28 Maj 2020 | 19:02 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i Shoqatës së Transportit Rrugorë, Ruzhdi Kurtishaj është takuar me ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë, Qemajl Minxhozin, ku kanë biseduar për përkrahjen dhe nxitjen e turizmit në midis Kosovës dhe Shqipërisë.

Postimi i plotë:

“Sot, në zyrat e Ambasadës Shqiptare takova shkëlesinë e tij, ambasadorin Qemal Minxhozi, ku biseduam për hapat e ardhshëm drejtë nxitjes dhe përkrahjes së turizmit në të dy anët e kufirit pas Covid-19′.

Të ngjashme