Erdhën në pushtet me premtimin se do ta ndalin korrupsionin, po i ndalin rrymën e rrogat

Prishtinë | 31 Gus 2022 | 21:13 | Nga Ndriçim Çekaj

Erdhën në pushtet për ta ndalur hajninë e korrupsionin, por përfunduan duke e ndalur rrymën e tash edhe rrogat, nën shantazh e kërcënim.

Bashkë me to po e ndalin edhe rritën e zhvillimin e shtetit.

Me shtresa shoqërore nuk flasin, me Vuçiçin i ri-nënshkruajnë marrëveshjet që dikur i quanin tradhëti kombëtare; regres e mjerim politik.

Kafshatë që s’kapërdihet qenka rezultati i një euforie politike të cilën po e jetojmë çdo ditë nën dritën e qirinjve dhe zhurmën e agregatëve.

Të ngjashme