Familjarët e aktores e ndalën televizorin kur panë skenat e saj të seksit

Prishtinë | 06 Qer 2023 | 13:36 | Nga Ekonomia Online

Aktorja Sydney Sweeny ka treguar që babai dhe gjyshi i saj e kishin ndalë televizorin pasi që ishin zënë në befasi nga skenat seksuale që ajo i kishte realizuar në serinë “Euphoria”.

“Nëna ime më vizitoi në sheshxhirim gjatë asaj kohe andaj e dinte rrëfimin dhe flisja me të shumë për këtë gjë – por babai jo. Nuk e pata përgatitur fare babanë”, ka thënë ajo për Sunday Today with Willie Geist.

“Babai dhe gjyshi im e ndalën dhe u larguan”, ka shtuar ajo.

Ndërkaq për gjyshen e saj tha se është fanse e madh e punës së saj.

Të ngjashme