Fllasterë shumë-tonëshe po vijnë për çdo ngjyrë të lëkurës

Prishtinë | 10 Qer 2024 | 09:14 | Nga Ekonomia Online

Për fat të mirë, ofruesi më i madh i flasterëve – Band-Aid – është gati të krijojë disa ndryshime.

Kompania sapo ka njoftuar se po nxjerr fllaster në një gamë më të gjerë ngjyrash për të kujdesur për më shumë tone lëkure.

Markat e tjera kanë krijuar fllaster më gjithëpërfshirëse për një kohë dhe Band-Aid në të vërtetë ka pasur një gamë më të gjerë të toneve të lëkurës, por siç duket ka braktisur larminë e diversitetit duke përmendur mungesën e kërkesës.

https://www.instagram.com/p/CBQdOqOBBve/?utm_source=ig_embed

Këtë javë, megjithatë, ajo njoftoi në Instagram se do të rifillojë shitjen e fllasterëve me shumë tone, shkruan Metro.

Sidoqoftë, është e turpshme kur angazhimi ndaj anti-racizmit duket se do të ndodhë pasi markat zgjohen në mundësitë tregtare.

Të ngjashme