5 karakteristikat mashkullore që i tërheqin gratë më shumë sesa pamja

Prishtinë | 07 Gus 2022 | 12:55 | Nga Ekonomia Online

Ne shpesh priremi të mendojmë se ajo që një grua pëlqen tek një burrë është pamja e tij fizike, por ajo që vjedh zemrën e saj është krejt tjetër.

Një burrë i pashëm, me një buzëqeshje përrallore, i hollë por i skalitur ushtron një tërheqje të caktuar te gruaja e cila mund të mos mbetet indiferente në prani të aq shumë mirësie, por është e gabuar të besosh se gratë tërhiqen kryesisht nga pamja fizike e një burri, ka të paktën 5 gjëra që e tërheqin femrën më shumë sesa pamja.

Gratë pëlqejnë burrat e fortë dhe të ndjeshëm

Personaliteti i një burri është shpesh më i rëndësishëm sesa pamja e tij fizike. Të jesh një person i vendosur, të kesh një vetëvlerësim të caktuar dhe një karakter të fortë janë elemente që tërheqin gratë. Një njeri që di se çfarë dëshiron është një njeri që arrin sukses. Gruas i pëlqen burri që di të jetë i ashpër. Në fakt, njeriu duhet të tregojë se është i prekshëm në të njëjtën kohë në rrethana të caktuara, ai duhet të tregojë ndjeshmëri. Prandaj sa më shumë që një burrë do të jetë në gjendje të ekuilibrojë maskulinitetin e tij aq më shumë ai do jetë në gjendje të pushtojë një grua.

Gratë pëlqejnë burrin komunikues

Komunikimi i mirë është çelësi i një marrëdhënieje solide. Duke ditur që jeni të kuptuar, që keni dikë tek i cili mund të mbështeteni forcon marrëdhënien romantike. Nëse në marrëdhënie ndodh mirëkuptimi i ndërsjellë, keqkuptimet shmangen dhe liria për të folur hapur ruhet. Ky lloj burri ka një inteligjencë emocionale shumë të vlerësuar nga gratë, të cilat lënë mendjen për burrat që dinë të komunikojnë me ta në mënyrën e duhur.

Gratë pëlqejnë burrat që kanë sens humori dhe janë të kulturuar

Gratë e duan burrin ironik që di t’i bëjë të qeshin. Të jesh natyral dhe spontan është mënyra më e mirë për ta bërë një grua të qeshë dhe të tërheqë vëmendjen e saj, por kjo ironi duhet të jetë delikate dhe të përshkruajë inteligjencën e burrit ironik, i cili përveç simpatisë së tij duhet të tregojë se ai kupton një larmi temash.

Gratë i duan burrat vetëmohues dhe të kujdesshëm

Burri që arrin të vendosë të tjerët të parët është një burrë që gëzon një probabilitet të lartë për të qenë i suksesshëm me gratë. Gruaja është seksi i drejtë sepse mirësia është pjesë e natyrës së saj. Burri i vrazhdë që adopton një sjellje misogjiniste nuk është tërheqës për një grua që e di se ky lloj burri tërheq vetëm xhelozinë, shqetësimin dhe pasigurinë me kalimin e kohës, më mirë një burrë i butë që arrin ta bëjë një grua të ndjehet një lule e çmuar, për të cilën duhet të kujdeset çdo ditë.

Gratë pëlqejnë burrat që kanë ndjenjën e familjes dhe janë të shkathët

Një grua zgjedh një burrë bazuar në aftësinë e tij për të siguruar nevojat e familjes dhe pasardhësve në mënyrë që çifti dhe familja të konsolidohen me kalimin e kohës. Burri që nuk dëshiron të ndërtojë ose nuk ka plane për të ardhmen e frikëson gruan veçanërisht nëse ajo është duke kërkuar dashurinë e jetës së saj, një partner me të cilin të krijojë një familje dhe projekte afatgjata.

Të ngjashme