Gëzuar Krishtlindjet nga Jaffa Champion!

Prishtinë | 26 Dhj 2022 | 12:15 | Nga Ekonomia Online

Jaffa Champion, ju uron të gjithë besimtarëve krishterë Gëzuar Krishtlindjet!
Duke i’u dëshiruar paqe, mirësi dhe shumë dashuri në familjet tuaja, Jaffa Champion kujdeset për çdo konsumatorët pa dallim besimi fetar!

Dhe nuk ka dyshim që ne do të vazhdojmë të jemi pjesë e tryezave të çdo njërit nga ju, e në veçanti në festa.  Në çdo festë, në çdo Krishtlindje shoqëruesi më i mirë është brendi i shijeve natyrale Jaffa Champion!


Gëzuar Krishtlindjet nga Jaffa Champion!


Të ngjashme