Gjithçka gati për zgjedhjen e kryesuesit të Kuvendit Komunal të Prishtinës

Prishtinë | 05 Jan 2022 | 10:11 | Nga Lindita Berisha

Asamblistët që kanë fitua vende në Kuvendin Komuna të Prishtinës janë mbledhur për të zgjedhur kryesuesin e Kuvendit Komunal të kësaj komuna, raporton Ekonomia Online.

Edhe Lëvizja Vetëvendosje – Qendra e Prishtinës, ka njoftuar se asamblistët e tyre do të marrin pjesë në seancë.

Përderisa mediet raportuan se është arritur marrëveshja për bashkëqeverisje në Prishtinë, ndërmjet Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Partisë Demokratike të Kosovës.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme